ZAANDAM, 2021 - Sinds de Cornona pandemie zien wij nagenoet geen terugval in de vraag. Alle nationale en internationale maatregelen zorgen echter wel voor een verstoorde productieketen. Hierdoor komt het helaas regelmatig voor dat leveringen vertraging oplopen. Om stilstand in projecten te voorkomen attenderen we u er wederom op om uw orders alvast bij ons in te leggen. Wij zullen u,  in overleg met onze producenten, informeren over realistische levertijden.

Overheidsinformatie over Covid-19 kunt hier nalezen

Eerdere berichtgeving

ZAANDAM 11 mei 2020 - M.i.v. heden zullen we onze contactregels versoepelen wat er voor zorgt dat we weer afspraken met klanten en leveranciers zullen inplannen. We houden de voorzorgsmaatregelen in ogenschouw wat o.a. inhoudt dat we de onderlinge afstand tussen personen van 1,5m zullen hanteren.

ZAANDAM 8 april 2020 - In de afgelopen periode is de productiecapaciteit en/of logistieke diensten bij onze leveranciers geheel of gedeeltelijk stilgelegd. Inmiddels hebben we bericht ontvangen dat bij enkele leveranciers voor lopende, reeds ingekochte, projecten de productie en/of logistieke dienst weer is opgestart. Van lopende projecten waarvoor de verlichting nog niet is ingekocht geldt dat de standaardlevertijden aanzienlijk langer zijn. Het advies blijft dus om tijdig uw inkoopopdrachten in te leggen met een gewenste leverdatum. We zullen in overleg met onze leverancier zo goed mogelijk proberen gehoor te geven aan die data.

Onze telefonische bereikbaarheid is niet gewijzigd, we zijn bereikbaar voor al uw vragen, opmerkingen en offerte-aanvragen.

Overheidsinformatie kunt hier nalezen

ZAANDAM 23 maart 2020 - Momenteel lopen levertijden op door de Coronamaatregelen van onze leveranciers. Voor sommige producten geldt dat er in de centrale magazijnen nog voorraden zijn maar productie van nieuwe producten is beperkt of stilgelegd.

Ten aanzien van uw projectplanning adviseren we u om tijdig uw producten te bestellen. In overleg met onze leverancier/fabrikanten zullen we u zo goed mogelijk op de hoogte brengen van de verwachte levertijd.

Onze telefonische bereikbaarheid is niet gewijzigd, we zijn bereikbaar voor al uw vragen, opmerkingen en offerte-aanvragen.

Overheidsinformatie kunt hier nalezen

ZAANDAM 15 maart 2020 - Door de maatregelen van de overheid zullen ook wij, zoveel als mogelijk, fysiek contact beperken. Dit houdt in dat alleen noodzakelijke afspraken zullen plaatsvinden en alle overige afspraken zullen worden uitgesteld tot nader order.

Ten aanzien van lopende orders proberen we zo veel als mogelijk vertragingen te beperken en leveringen uit te (laten) voeren.

Onze telefonische bereikbaarheid is niet gewijzigd, we zijn bereikbaar voor al uw vragen, opmerkingen en offerte-aanvragen.

 ZAANDAM 12 maart 2020 - Door de uitbraak van het Coronavirus kan de levertijd en prijs van onze producten gaan oplopen.

Voorlopig doen zich nog geen "vreemde" zaken voor echter verwachten we dat door het aanhouden van het Coronavirus in AziĆ« en Europa zal zorgen voor een naijleffect waarbij levertijden en prijzen kunnen oplopen.

Met ingang van heden zijn voor lopende offertes en orders alle afgegeven levertijden en prijzen onder voorbehoud. Concreet houdt dit in dat prijzen en levertijden, vermeldt in uw offerte,  niet meer geldig zijn. Voor lopende orders geldt dat ze, zonder persoonlijk bericht onzerzijds, gestand zijn.

Voor meer informatie of nieuwe aanvragen neemt u contact met ons op.

Overheidsinformatie kunt hier nalezen

Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2024 | Webdesign by Webdelta