ZAANDAM - Sinds 2008 ontwikkelt en produceert NeoFos zakelijke kwaliteitsverlichting waaronder de G3 ledbuizen. Tot voor kort werden deze onder begeleiding in Shenzhen (China) gemaakt.

In Nederland maakten we nog geen ledbuizen, wel andere verlichtingstoepassingen zoals de Afthartos, de PowerBOX25 en de Kyvos.
De competitieve voordelen, de markt, ons eigen inzicht, en de economische situatie zijn de afgelopen periode dusdanig verandert dat we hebben onderzocht of lokale ledbuisproductie haalbaar is. Aspecten als kostprijs, milieu, competitief voordeel, kwaliteit, maar ook praktische haalbaarheid is bekeken. Verder is uitvoerig gekeken wat we konden betekenen in termen van werkgelegenheid en lokale economische groei.
Door innovatieve productieaanpassingen, een goede inkoopstrategie en een behoorlijke eigen investering is het gelukt de ledbuisproductie hier op te starten. In eerste instantie levert dit een nog stabieler en verbeterd product. Daarnaast hebben we het milieu geholpen door een verlaging van de transportlasten en met een vanaf adviesprijs van € 39,95 zijn we nog steeds zeer competitief en dat voor een product dat in Nederland ontwikkelt en gemaakt is.
De eerste series zijn reeds gemaakt en geleverd waarvan een deel van onze productielasten naar lokale (Zaanse) ondernemers is gevloeid.
Wij zijn ervan overtuigt dat we met deze “move” nog meer bijdragen aan de energielastverlaging en lokale economische groei door het maken en leveren van “Dutch quality products”

Om u ook te laten profiteren van zoveel voordeel hebben we tijdelijk onze adviesprijzen verlaagd. Voor meer informatie opent u deze link.

Lees ook het interview met Robbert Bloem, 'Ik wil hoog in de Value Chain' in de PT industrieel management.

Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2024 | Webdesign by Webdelta