ZAANDAM -Lichtlijnen zijn multifunctioneel in diverse toepassingsgebieden inzetbaar. Ze maken verlichten flexibel en laten zich snel installateren en monteren. Als toegevoegdewaarde partner van Performance iN lighting zijn we in staat om u te voorzien een van snel en een vakkundig advies. Daarnaast kunnen we met een uitgekiende rekentool het advies snel omzetten in een aantrekkelijke offerte, ondersteund door een lichtberekening.

TRY LED LINE

Over TRY LED - PIL's TRY LED is een innovatief lichtlijnsysteem, speciaal ontworpen voor de algemene verlichting in industriële omgevingen (productieruimtes, gangpaden en magazijnen).
TRY LED is tevens uitermate geschikt voor de verlichting van grootwinkelbedrijven. TRY LED kan ingezet worden bij het verlichten van kritieke zones zoals de kassa’s, gangpaden, expositiegebieden, koelafdelingen en de reclamepunten.
Het voordeel van TRY LED is, dankzij het professionele gebruik van kunstlicht, dat de aandacht van de klanten gericht wordt op de producten. Zo wordt hun koopervaring verbeterd en gestimuleerd.
TRY LED is speciaal ontwikkeld om te zorgen voor lichtkwaliteit in zowel nieuwe als bestaande installaties, waarbij energiebesparing en onderhoudsgemak voorop staan. Dit veelzijdige en modulaire lichtlijnsysteem kan professioneel kunstlicht combineren met besturingssystemen die helpen bij energiebesparing en het aanpassen van het lichtbeeld naar uw persoonlijke wens.
Het dynamische beheer door software is mogelijk dankzij het SMART PLUS systeem, ontwikkeld door PERFORMANCE iN LIGHTING.
De verschillende LED modules in combinatie met ultratransparante PMMA lenzen, creëren een maximale lichtopbrengst zowel statisch als dimbaar. Beide oplossingen, statisch en dimbaar, zijn ook in permanente noodverlichting-versie leverbaar. De optieken van de module, met zeer groot visueel comfort, zijn: symmetrisch (S/W), symmetrisch extra-breed (S/EW) en dubbel asymmetrisch (2A/M). Deze oplossingen kunnen gecombineerd worden met de bijbehorende reflectoren van de rail-spots, te weten: Spot, Medium en Wide, die zo unieke en nauwkeurige accenten creëren, geschikt voor iedere toepassing.


Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2023 | Webdesign by Webdelta