ZAANDAM - Naast het maken en leveren van maatwerkverlichting staat NeoFos B.V. bekend als de kennis- en distributiepartner voor de installatiebranche van Illuxtron, B.E.G en Helvar. Toch was dit assortiment niet afdoende om aan de vraag van de installeur te voldoen.

Installateurs stellen hoge eisen aan een lichtleverancier, ze moeten niet alleen een prijs kunnen maken maar ze moeten ook kunnen meedenken in de diverse processen van aanbod tot installatie. Installateurs en gebruikers die vaker met NeoFos gewerkt hebben weten welke service ze biedt en toch zaten er gaten in het productassortiment. Met PIL is een samenwerking ontstaan waardoor het assortiment for is uitgebreid en nagenoeg alle gaten dicht. Het betreft hier verlichting voor binnen en buiten en in nagenoeg alle situties.

Voor industriĆ«le toepassingen is het assortiment uitgebreid met diverse opbouwarmaturen, waterdichte armaturen, lichtlijnen en schijnwerpers. 
In het kantoorverlichtingssegment is verreweg de grootste uitbreiding te zien. Hier is een range aan onder andere pendelarmaturen, inbouw armaturen, wand armaturen, vrijstaande lampen, opbouw armaturen en spots toegevoegd.
Relatief nieuw is de openbare verlichting waarmee nu terreinverlichting, straatverlichting en grondinbouw verlichting geboden kan worden. Ook is voor buiten het assortiment vergroot met gevelverlichting, wandverlichting en overige verlichting.

Kortom, er zijn meer dan 100 verschillende lampen en armaturen aan het assortiment toegevoegd waarvan een aantal al op de website te zien zijn. Voor het volledige overzicht vraagt u de uitgebreide catalogus aan of neemt u contact op.

Contact opnemen

 

 

 

Ervaringen van anderen

Waarom NeoFos?

  • Innovatief
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Interpersoonlijk
  • Dienstgericht
Copyright 2016, All Rights Reserved 2021 | Webdesign by Webdelta